вівторок, 22 травня 2018 14:24

Lada Priora знімають з виробництва

Lada Priora знімають з виробництва
Lada Priora була найпопулярнішою моделлю в Росії. Фото: РИА новости

"АвтоВАЗ" припиняє виробництво Lada Priora і збирається зняти з конвеєра випуск дорестайлінгових моделей Granta і Kalina.

Автоконцерн планує направити всю виробничу потужність на випуск Granta і Kalina в рестайлінговій версії в X-стилі, пишуть "Ведомости".

У виробничому плані на липень 2018 року Lada Priora вже не числиться. Завод розіслав дилерам лист про виробничі плани на найближчий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які машини крадуть найчастіше

При цьому 2017 року з'явилися перші повідомлення про зняття моделі Priora з виробництва. У відповідь на це прес-служба "АвтоВАЗу" заявила, що модель користується попитом у споживача, тому мови про припинення провадження бути не може. Випуск Lada Priora почався 2007 року, а через два роки автомобіль став найпопулярнішим у Росії.

Фаворитами в Україні є машини від ЗАЗ і ВАЗ, зокрема ЗАЗ Lanos, Лада Гранта і Лада Веста. Іноземний автопром представлений такими моделями як Toyota Land Cruiser Prado і перевірений роками Mitsubishi Outlander. Причому вказані машини в основному беруться на вторинному ринку з рук

Зараз ви читаєте новину «Lada Priora знімають з виробництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути