Ексклюзиви
пʼятниця, 04 грудня 2020 12:00

Коштує від 120 тис. грн - китайські "тесли" розбирають, як гарячі пиріжки
4

 SAIC-GM-Wuling Hongguang продав рекордну кількість електрокарів  MINI EV.
Фото: insideevs.com
 SAIC-GM-Wuling Hongguang продав рекордну кількість електрокарів  MINI EV.
 SAIC-GM-Wuling Hongguang продав рекордну кількість електрокарів  MINI EV.
 SAIC-GM-Wuling Hongguang продав рекордну кількість електрокарів  MINI EV.

За минулий місяць китайський автовиробник SAIC-GM-Wuling Hongguang продав рекордну кількість електрокарів MINI EV. Їх придбали 30 тис. одиниць, повідомляє CnTechPost.

У листопаді понад 96% покупців - це середньостатистичні жителі країни. Щодня китайці купували 1,1 тис. електромобілів цієї марки. Деякі дні були рекордні — за добу продали 2 тис. MINI EV. За минулий місяць вдалось продати 33 094 електромобілі. Це є абсолютним рекордом серед китайських виробників електромашин. У жовтні показник продажу був менший — лише 20 631 автівки.
Електромобіль MINI EV випускають у 3 моделях. Вони відрізняються ємністю батареї та дальністю пробігу. Найбюджетніша комплектація і середня модель оснащені тяговим акумулятором місткістю 9,3 кВт-год, а третя найдорожча – на 13,9 кВт-год. до 120 км на одному заряді проїжджають дешевша модифікація, а середня і найдорожча - до 170 км без підзарядки.
MINI EV має електродвигун потужністю 20 кВт з максимальним обертовим моментом 85 Нм. Швидку зарядку акумулятори не підтримують. Вони можуть заряджатися тільки від побутової мережі 220 В. На повну підзарядку електромобіля потрібно від 6,5 до 9 год.
Вартість початкової моделі становить $4,4 тис, це понад 120 тис. грн, середньої – $5 тис., це 141 тис. грн. А 3-тя модель найдорожча — $5,9 тис., близько 166 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Він став в Україні бестселлером - представили перший в історії масовий електромобіль

Французький автовиробник Renault відмовляється від розробки нових дизельних двигунів. Про це нещодавно повідомив технічний директор компанії Жиль Ле Борн в інтерв'ю виданню Auto Infos.

Зараз ви читаєте новину «Коштує від 120 тис. грн - китайські "тесли" розбирають, як гарячі пиріжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути