Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2019 10:47

Їздитиме навіть по дорогах України: Toyota представив позашляховик

  Toyota RAV4 TRD. Фото: motor1.com
Toyota RAV4 TRD. Фото: motor1.com

На моторшоу в Чикаго компанія Toyota представила новий Off-Road-варіант кросовера RAV4 п'ятого покоління, підготовлений підрозділом Toyota Racing Development.

Машина, побудована на базі кросовера в комплектації Adventure, створена спільно з Toyota Racing Development (TRD) за мотивами ралійного RAV4, повідомляє Motor1.

Авто отримало ексклюзивний варіант забарвлення (сірий кузов з білим дахом), матово-чорні 18-дюймові колеса, позашляхові покришки Falken Wildpeak Trail з особливим малюнком протектора і складом гуми, розробленим за вимогами TRD. Крім нової забарвлення і особливих шин RAV4 TRD Off-Road відрізняється підвіскою зі спеціальними настройками (і червоними пружинами), які поліпшують поведінку машини на бездоріжжі.

У салоні версії TRD кидаються в очі нові килимки з логотипами бренду, а також оббиті тканиною SofTex крісла з вишитими на підголівникам емблемами TRD. Також можна відзначити декоративні червоні вставки в інтер'єрі.

Також, на автосалоні в Чикаго також представили лімітовану версію Toyota Land Cruiser Heritage Edition, яку випустять тиражем в 1200 автомобілів виключно для ринку США. Машина відрізняється бронзовими 18-дюймовими дисками BBS, чорними гратами радіатора, фарами, протитуманними фарами і корпусами дзеркал заднього виду.

Цей позашляховик Toyota пропонує з 381-сильним 5,7-літровим бензиновим V8 в поєднанні з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і постійним повним приводом. Вибір кольору кузова обмежений відтінками Midnight Black Metallic і Blizzard Pearl.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як рекламують улюблені автомобілі українців

Найпопулярніша марка авто у січні в Україні - Renault. Українці придбали 800 автомобілів французького бренду. Витратили на покупки - $13 млн.

Другою за популярністю стала японська марка Toyota. Купили 632 машини. На третьому місці опинився також японський виробник Nissan. Власниками автомобілів цієї марки стали 427 українців.

Зараз ви читаєте новину «Їздитиме навіть по дорогах України: Toyota представив позашляховик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути