Ексклюзиви
середа, 02 жовтня 2013 10:48

Фотошпигуни відзняли новий MINI Cooper без камуфляжу
5

Фотошпигуни сфотографували 2014 MINI Cooper S під час рекламних зйомок без камуфляжу.

Автомобіль відрізняється забавними ходовими вогнями і збільшеними задніми фарами. Екстер'єр цієї версії відрізняється невеликим спойлером на даху, двома центрально розташованими патрубками вихлопної системи і капотом з повітрозабірником. Відомо, що в салоні 2014 MINI головним нововведенням стане переміщений з центральної консолі на традиційне місце спідометр, місце якого займуть органи управління мультимедійної системи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніжні" Volvo та Ford – Топ-7 найбезпечніших автомобілів року

Нова модель MINI побудована на новій платформі UKL1, модель трохи підросла і скинула пару зайвих кілограм, а також обзавелася регульованими амортизаторами з двома режимами роботи і модифікованими гальмами. Її лінійку двигунів буде представлено ??трьох-і чотирициліндровими моторами потужністю 114-189 к.с. і оснащеними системою "старт-стоп". Коробки передач - 6-ступінчасті механіка і автомат. Офіційна прем'єра автомобміля відбудеться 18 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни відзняли новий MINI Cooper без камуфляжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути