вівторок, 22 квітня 2008 14:16

Ferrari представила перший спортивний автомобіль для дітей

Ferrari представила перший спортивний автомобіль для дітей

Якщо вам випала щаслива роль батька, а чадо вже достатньо доросле, щоб відрізняти червоний колір світлофора від зеленого, прийшов час посадити улюбленого сина (або дочку) за кермо його першого автомобіля. Причому зовсім не обов"язково чекати 18-річчя нащадка: компанія Ferrari пропонує варіант навіть для найменшеньких.

Це чудовий спосіб посвятити свого малюка в члени клубу власників Ferrari, абсолютно не ризикуючи при цьому його безпекою і своїм спокоєм. Поряд з вашим спортивним болідом у дворі будинку може стояти це маленьке авто від Ferrari, з управлінням якого малюк без зусиль справиться і отримає при цьому масу задоволення.

Новий Ferrari FXX, виготовлений спільно з голландською компанією іграшок Berg Toys, виглядає як справжній гоночний автомобіль. Він пофарбований в типовий для Ferrari червоний колір і навіть має набагато більший розмір, чим звичайний карт-автомобіль.

Машина має педальний блок управління, що набагато безпечніше за моторизовані карти-машини, а на корпусі можна побачити логотипи Ferrari, що надає автомобілю по-справжньому "гарячий" вигляд. Для більшого спокою батьків ця "дитяча тачка" має гальмівний диск і навіть ремінь безпеки, тому можна не хвилюватися за те, що юні любителі швидкої їзди потраплять в свою першу автомобільну аварію. На "борту" також є пристрій, за допомогою якого можна визначити час шляху і швидкість. Все це задоволення дбайливим батькам може обійтися в 1239 доларів, повідомляє advertology.ru

Зараз ви читаєте новину «Ferrari представила перший спортивний автомобіль для дітей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути