Ексклюзиви
пʼятниця, 10 квітня 2020 16:01

Експерти розповіли, як підготувати машину до тривалого простоювання під час карантину

Експерти розповіли, як підготувати машину до тривалого простоювання під час карантину
Як підготувати власний автомобіль до простоювання. Фото: mmr.net.ua

Експерти сайту motor media review склали поради, які допоможуть правильно підготувати власний автомобіль до довгого простоюваня в період самоізоляції.

По-перше, потрібно подбати про зарядження акумулятора. За час тривалого перебування без роботи він може розрядитися. Заряджена наполовину батарея може розрядитися за місяць простоювання. Тому за можливості акумулятор краще зарядити заздалегідь.

По-друге, експерти радять перед довгим простоюванням залити повний бак пального. Навесні при різниці температур у баку на стінках утворюється конденсат. Він накопичується і потрапляє в бензин. За місяць у двигуні утворюється скупчення води. При цьому в повному баку конденсат не з'явиться.

По-третє, перед простоюванням не завадить змінити мастило, щоб на дні картера не відкладався осад, що складається з продуктів зносу та нагару. Також можна замінити повітряний фільтр або хоча б почистити його щіткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нескінченно прибувають вживані Nissan Rogue і Ford Focus - які авто везуть зі США

Раніше експерти німецького журналу AutoBild склали рейтинг транспортних засобів, кузови яких не піддаються корозії. На перше місце в рейтингу фахівці поставили Honda CR-V.

Зараз ви читаєте новину «Експерти розповіли, як підготувати машину до тривалого простоювання під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути