Ексклюзиви
середа, 16 березня 2011 20:26

Чоловік відзначив Всесвітній день споживача, розбивши свій Lamborghini

Чоловік відзначив Всесвітній день споживача, розбивши свій Lamborghini

15 березня - Всесвітній день споживача. З особливим розмахом це свято відзначив власник Lamborghini Gallardo з Китаю, віддавши свій суперкар для знищення декільком добровольцям з кувалдами.

Дозволивши розбити машину, вартість якої в Китаї становить від 529 000 до 757 000 доларів залежно від комплектації, чоловік висловив протест проти сервісного обслуговування, з яким він зіткнувся в дилерських центрах Китаю, а також "повної байдужості до клієнтів керівництвом "Lamborghini".

Китаєць придбав Gallardo в листопаді минулого року. Незабаром після експлуатації авто відмовилося заводитися. Машину на евакуаторі відвезли в сервіс, однак повернули власникові з, як і раніше несправним двигуном, до того ж з пошкодженим  при обслуговуванні бампером та підвіскою.

Обурений автовласник направив скарги директору китайського підрозділу "Lamborghini", а також керівництву Volkswagen Group, проте не отримав відповідь.

Після цього він вирішив використовувати суперкар для незвичайного і дуже дорогого перформансу.

Нагадаємо, в грудні 2009 року в Італії була розбита найзнаменитіша в світі поліцейська машина - Lamborghini Gallardo LP560-450, подарована правоохоронцям за рік до інциденту.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік відзначив Всесвітній день споживача, розбивши свій Lamborghini». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути