Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2014 14:10

Citroen виклали перші фото кросовера DS 6WR
3

Компанія Citroen поширила перші фото нового кросовера DS-лінійки.

Прем'єра моделі, що отримала ім'я DS 6WR (раніше вона була відома як DS X7), відбудеться на Пекінському автосалоні.

Габаритна довжина позашляховика складає 4,55 метра, ширина - 1,86 метра, висота - 1,61 метра, а колісна база дорівнює 2,73 метра. Таким чином, DS 6WR на 150 міліметрів коротше, на 90 міліметрів вже і на 20 міліметрів вище свого концептуального провісника - концепт-кара Wild Rubis, що дебютував у квітні 2013 року. Різниця у відстані між осями складає 170 міліметрів на користь прототипу.

Перший кросовер DS-лінійки буде пропонуватися з двома бензиновими чотирициліндровими турбомоторами 1.6. Віддача двигунів становить 160 і 200 кінських сил. Обидва поєднуються виключно з шестдиапазонной автоматичною коробкою передач.

Кросовер DS 6WR оснастили функцією Grip Control, яка оптимізує роботу системи стабілізації і антипробуксовочной системи під конкрентные дорожні умови. Аналогічна функція є, наприклад, у виключно передньопривідного позашляховика Peugeot 2008. Буде перший кросовер DS-лінійки пропонуватися з повним приводом, поки невідомо.

Citroen DS 6WR також укомплектували 19-дюймовими легкосплавними колісними дисками і задніми ліхтарями з 3D-ефектом. Аналогічна за структурою оптика використовується на хетчбек DS3. Що входить в перелік базового і додаткового устаткування преміального кросовера, поки не уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Citroen виклали перші фото кросовера DS 6WR». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути