Ексклюзиви
четвер, 25 липня 2019 11:12

Boeing може призупинити виробництво літаків Boeing737 MAX

Boeing може призупинити виробництво літаків Boeing737 MAX
Boeing може зупинити виробництво 737 MAX. Фото: time.com

Компанія Boeing може призупинити виробництво літаків Boeing737 MAX, якщо регулятор не схвалить повернення лайнера в експлуатацію до кінця цього року.

"Можливо, нам доведеться розглянути можливе подальше зниження ставки або інші варіанти, включаючи тимчасове припинення виробництва MAX", - заявив генеральний директор компанії Boeing Денніс Муйленбург.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla планує збудувати надшвидкі зарядні станцій в Україні

За словами гендиректора, Boeing планує збільшити випуск літаків серії 737 із 42 до 57 на місяць. Проте будь-які відстрочки відновлення експлуатації 737 MAX Сполученими Штатами може призвести до скорочення виробництва літаків цієї серії.

29 жовтня 2018-го Boeing 737 MAX авіакомпанії Lion Air розбився під Джакартою, загинули всі, хто перебував на борту, - 189 людей. 10 березня 2019-го розбився Boeing 737 MAX авіакомпанії Ethiopian Airlines, що летів з Ефіопії у Кенію. Жертвами також стали всі пасажири та екіпаж (157 осіб). Після цього польоти Boeing 737 MAX тимчасово призупинили у всьому світі. Про це повідомили на ukrinform.ua.

У літаках Boeing 737 MAX виявили нову проблему

Зараз ви читаєте новину «Boeing може призупинити виробництво літаків Boeing737 MAX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути