Ексклюзиви
пʼятниця, 30 жовтня 2015 16:30

Автовиробник Volvo закликав водіїв не мити машини

Автовиробник Volvo закликав водіїв не мити машини

В США стартувала акція під назвою 'Driving Dirty'. Організатори поставили за мету - звернути увагу суспільства на проблему обмеженої кількості питної води на планеті.

Зараз у Каліфорнії в самому розпалі жахлива засуха, і компанія Volvo звернулася до місцевих жителів із проханням протягом місяця не мити автомобілі. При цьому їх закликали не просто відмовитися від поїздок на мийку, але навіть не мити машину самостійно. Кожен місяць автомийки витрачають до 68 млн літрів води, 408 тис. з яких допоможуть заощадити клієнти Volvo.

За підрахунками авторів ініціативи, відмова від кожної мийки авто дозволить заощадити воду, обсягу якої вистачить для 10 бачків унітазу, двох прань і одного миття посуду в посудомийній машині.

Тому якщо ви не встигли помити свій автомобіль, можете сміливо фотографувати його і викладати в соцмережах з хештегом #DrivingDirty.

Нагадаємо, шведский автоконцерн Volvo також турбується про тварин. Нещодавно компанія почала тестувати нову технологію для машин Австралію, яка дозволить запобігти зіткненням з кенгуру на дорогах.

Зараз ви читаєте новину «Автовиробник Volvo закликав водіїв не мити машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути