Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2014 18:47

Японські тюнери презентували суперкар Ferrari 458 Italia в блакитному кольорі
6

Японське тюнінг-ательє Liberty Walk представило фотографії чергового суперкара Ferrari 458 Italia, який отримав унікальний боді-кіт, вперше представлений широкій публіці на торішній автовиставці SEMA.

На цей раз купе пофарбували в синій колір, контраст яким склали сині колеса і супорта гальмівної системи в кольорі лайма. Натхненний гоночними болідами серії GT3, аеродинамічний обвіс забезпечив дорожньому авто агресивний і в той же час привабливий зовнішній вигляд.

Ексклюзивний суперкар побудований в Америці за участю фахівців Armytrix, встановили на нього 10-спицеві колісні диски Forgiato і титанову вихлопну систему власної розробки. Пофарбований блакитною фарбою "Sky Blue", кузов автомобіля отримав інший передній бампер, тонкі бічні спідниці, розширені колісні арки, великий дифузор заднього бампера і спойлер на кормі.

Крім того Ferrari 458 Italia володіє фірмовим графічним пакетом Liberty Walk, заниженою підвіскою і високопродуктивними широкими низькопрофільними шинами Toyo Proxes.

 

Зараз ви читаєте новину «Японські тюнери презентували суперкар Ferrari 458 Italia в блакитному кольорі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути