Хто насправді "розхитує човен" у травмованому війною суспільстві

Українському суспільству критично бракує єдності. Однак що для цього робить влада?

"Ви всі російські ІПСО і розколює єдність", - говорять вони, коли десь хто із журналістів піднімає скандальну історію. Натомість.

Верховний Головнокомандувач свідомо злив в унітаз мобілізацію. Нормальну мобілізацію - з фактами, оцінками і поясненням. Влаштували піврічний чорний кач з усунення Валерія Залужного і попереднього складу Генштабу

Верховний Головнокомандувач свідомо злив в унітаз мобілізацію. Нормальну мобілізацію - з фактами, оцінками і поясненням. Влаштували піврічний чорний кач з усунення Валерія Залужного і попереднього складу Генштабу. Гатун із "Кварталу" обгадила біженців. Сопонару і Ко із "Кварталу" знущались над одностроєм і шевронами сухопутних сил в тупих номерах.

Вони зробили усе, аби вслід чуваку на велосипеді з "Глово" люди думали, що то заброньований ухилянт. Хотіли підвищити моральний дух армії - не знайшли нічого ліпше, аніж скомуніздити ролик Jeep для армії США десятирічної давнини. У країні блекаути? Давайте влаштуємо режисера "кварталу" - спітнілого ватопітека з потужними ознаками алкогольного вживання - на мільйонні підряди.

Що там по єдності? Що там по розколах? Чи є сенс говорити, хто найбільший розкольник.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі