Містяни в заручниках корупційних амбіцій голови МВА?

Корупція та безкарність породжують злочини. Особливо - коли порушник перебуває під крилом монобільшості. Що робити?

Щось у Володимира Зеленського все зовсім погано з призначенням глав адміністрацій. Один збив людей, керуючи автівкою в стані алкогольного сп'яніння, другий забив на громадян. Хоча і перший, і другий повинні служити українцям, а корчити з себа царьків.

І якщо першого суд вже закрив на два місяці, то другий все ще голова Чернігівської МВА Дмитро Брижинський. У місцевих жителів до нього багато запитань. Мало того, що він зарплату отримує фактично нізащо, так ще й свої схеми прокручує. Він чудовий приклад військового, якого взяли до себе "слуги". Так, він у 2019-2021 роках командував 93-ою окремою механізованою бригадою "Холодний Яр", а потім влада взяла його під крило. На що він перетворився і що робить - добре показує, що теза "військові у владі наведуть порядок" може призвести до появі у владі таких, як він, "слуг народу 2.0" з колишніх військових. Військовий - не гарантія компетентності та порядності. І Брижинський цьому доказ.

...коли міська влада йому відмовила, то вирішив не підписувати виділення компенсації на громадський транспорт і заблокував його. А щодо людей висловився взагалі просто: "Не помруть, якщо пройдуть зайві 5 км пішки"

Отже, Брижинський захотів трохи землі у Чернігові для своїх друзів-слуг. Це його "тема". А коли міська влада йому відмовила, то вирішив не підписувати виділення компенсації на громадський транспорт і заблокував його. А щодо людей висловився взагалі просто: "Не помруть, якщо пройдуть зайві 5 км пішки". Зрозуміло, що сам він громадським транспортом не користується, тому йому складно зрозуміти, як бабуся чи мама з маленькою дитиною мають долати такі відстані. От такий слуга Зеленського.

Найстрашніше у цій історії те, що чиновнику за таке нічого не буде. Максимум - десь непублічно зроблять зауваження, про яке ми ніколи не дізнаємося. Бо їх у монобільшості 99% таких. І якщо звільняти всіх, то хто прислужувати буде?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі