четвер, 10 серпня 2023 03:25

Які кімнатні рослини приносять багатство та удачу: обов'язково тримайте їх на роботі

Які кімнатні рослини приносять багатство та удачу: обов'язково тримайте їх на роботі
Рослинам вже давно приписують різні властивості і вважають, що вони мають певну енергію, яка впливає і на нас з вами. Фото: lovecactus

Кімнатні рослини не тільки роблять будь-який будинок чи офіс більш затишним і паралельно очищають повітря.

Рослинам вже давно приписують різні властивості і вважають, що вони мають певну енергію, яка впливає і на нас з вами. Властивості рослин різноманітні, а Gazeta.ua вирішила з'ясувати, які квіти приносять успіх і удачу, і зробила добірку "грошових" рослин".

Кактус

Кактус поглинає шкідливе випромінювання монітора комп'ютера. Він також є справжнім магнітом для грошей. Якщо ви думаєте, яку квітку поставити на робочий стіл в офісі, то кактус - ідеальний варіант.

Завдяки цьому сукуленту вам підвищать зарплату і стануть частіше видавати премії. Якщо кактус зацвіте, то, згідно з прикметами, найближчим часом на господаря рослини обрушиться "дощ" з грошових купюр.

Фікус

Ця рослина має дивовижну здатність залучати нових клієнтів, тому він просто необхідний тим, хто хоче розширити свій бізнес, абож постійно працює з клієнтами.

Фіалка

Ще одна квітка "грошовий магніт". Щоб прийшов великий прибуток, поставте на підвіконня в офісі кілька фіалок різного виду і дочекайтеся, поки вони зацвітуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які овочі збирають та сіють у серпні: місячний посівний календар

Орхідея

Ця вишукана та елегантна квітка не тільки додасть презентабельності офісу. Якщо інтер'єр стриманий, то орхідея зробить обстановку трохи більш розслабленою. В результаті потік клієнтів стане більшим.

Однак орхідея принесе удачу лише в тому випадку, якщо ви будете ретельно доглядати за нею.

Драцена

Ця рослина допоможе захистити ваш успішний бізнес від негативної енергії заздрісників. Поставте в кабінет драцену – вона розпізнає ворога і нейтралізує його негативні впливи.

Сансевієрія

Ще цю рослину називають "Тещин язик". Вона здатна пробудити в людині винахідливість і гнучкість мислення, а ці якості допомагають швидко знаходити оптимальні рішення, що сприятиме кар'єрному зростанню.

Папороть

Ця рослина принесе удачу в переговорах і угодах. Якщо поставити в робочому кабінеті китайську троянду або гібіскус, ефект буде той же.

Мирт і кімнатний жасмин

Ці квітки захистять вас і ваш бізнес від банкрутства. Вони вбережуть від необдуманих рішень і фатальних помилок. Але щоб мирт і жасмин стали бізнес-талісманами, їх потрібно посадити власноруч.

Інколи навіть досвідчені садівники, доглядаючи за квітами, роблять фатальні для рослин помилки.

Щоб квіти дарували вам насолоду впродовж усього сезону, варто знати, чого у жодному разі не слід робити. Кілька порад зібрала Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Які кімнатні рослини приносять багатство та удачу: обов'язково тримайте їх на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути