середа, 20 грудня 2023 14:45

Назвали 10 найстрашніших фільмів 2023 року

Назвали 10 найстрашніших фільмів 2023 року
Серед найстрашніших фільмів 2023 року назвали стрічку "Говори до мене". Фото: variety.com

Американське видання Variety опублікувало рейтинг фільмів жаху 2023 року.

2023 рік був унікальним для фільмів жахів, повідомив сайт Variety.

1. Skinamarink

Дебютний повнометражний фільм Кайла Едварда Болла про страхи, з якими зіштовхуються діти протягом свого дорослішання. У центрі сюжету два малюки, які прокинулися серед ночі й зауважили, що їхній батько зник, так само як і усі двері та вікна у будинку.

2. Говори до мене

Усі події фільму відбуваються навколо Мії, яка намагається пережити дивну смерть своєї матері. Якось вона потрапляє на вечірку, куди приносять забальзамовану руку "медіума", яка має створити контакт із потойбічним світом. Таким шансом вирішила скористатися Мія, щоб дізнатися, куди зникли її мати.

3. Коли ховається зло

Педро і Хайме - два брати, які випадково випустили демона у сільську місцевість. Брати починають розуміти, що коїться і намагаються врятувати людей.

4. Усі страхи Бо

У центрі сюжету Бо - відлюдний, який боїться зовнішнього світу. Та все ж Бо вирішує вийти на вулицю, щоб відвідати матір. Поїздка перетворюється на суцільні негаразди і йому доводиться пережити найстрашніші сценарії, які він тільки міг уявити.

5. Безмежний басейн

Джеймс - романіст, який одружився і разом із дружиною під час відпустки вирушає за межі території курорту. Потрапивши в аварію, вони опиняються в іншому світі, сповненому жахів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали новий видовищний трейлер науково-фантастичного фільму "Дюна: Частина друга"

6. Повстання зловісних мерців

Це п'ята частина серії фільмів "Зловісні мерці". Історія розповідає про двох сестер, які з дитинства майже не спілкувалися, але коли для цього з'явилася можливість, вони не можуть бути разом через появу демонів.

7. День подяки

Сюжет фільму охоплює події після Дня подяки.

8. У шкірі моєї матері

У часи закінчення Другої світової війни на Філіппінах заможна сім'я потрапляє у пастку. Здоров'я матері погіршується і тому молодша донька намагається її врятувати, звернувшись до допомогу до лісової феї.

9. Deliver us

За сюжетом черниця стверджує про своє непорочне зачаття. Ватикан це сильно стурбувало, і тому він відправив групу священиків для розслідування, адже існує стародавнє пророцтво про те, що якщо жінка народить близнюків, один буде месією, а інший - антихристом.

10. Ніхто тебе не врятує

Фільм про відлюдницю, до якої у дім увірвалися прибульці. Жінка має тривожний розлад, через який їй неймовірно важко впоратися із незваними гостями. Цікавинкою цієї кінострічки є те, що за увесь сюжет прозвучить лише п'ять слів.

Стримінговий сервіс Netflix повідомив про найпопулярніший серед глядачів контент протягом першого півріччя цього року. Користувачі провели на платформі майже 100 млрд год. і подивилися понад 18 тис. фільмів та сезонів серіалів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 10 найстрашніших фільмів 2023 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі