вівторок, 30 квітня 2024 17:46

"Вам від Росії ще так "прилетить" - чемпіонку України звинуватили в колабораціонізмі
3

Аслу Алєйнікова потрапила у гучний скандал
Фото: Скріншот
Аслу Алєйнікова потрапила у гучний скандал
Мати Алсу - депутатка Дніпропетровської обласної ради

Чемпіонка України з академічного веслування, модель, членкиня збірної України з веслувального спорту Алсу Алєйнікова потрапила у гучний скандал.

Дівчину звинуватили у колабораціонізмі. Це сталося через відео, яке вона опублікувала в Instagram. Коли його почали розповсюджувати - Алсу обмежила доступ до сторінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Остапчука вимагає звільнити працівницю МОН за "булінг і цькування" у свій бік

"Післязавтра полечу напевно у Дубай. Там буду лежати, попивати кокос, ходити по магазинах і чудово почуватимуся. А ви сидітимете у війні далі і ховатиметеся в підвалах і смоктати лапу. Ви не можете зробити самі ні*уя. Ви не можете повпливати ні на що. Ви пусте місце і нічого не вирішуєте. А я, якщо захочу - полечу в Дубай, я куплю собі ще один Lamborghini чи Jaguar...Тому сидіть мовчки. Вам від Росії ще так "прилетить", ви очухаєтеся, будете тут своїм рилом л***о прибирати", - говорить на відео спортсменка.

Увага, на відео присутня нецензурна лексика

Алсу Алєйнікова - донька депутатки Дніпропетровської обласної ради 8-го скликання від партії "Слуга народу" Діни Міфтахутдінової - спортсменки та президентки Федерації академічного веслування Дніпропетровської області.

Скандальна блогерка Анна Алхім назвала президента РФ Володимира Путіна, який почав повномасштабну війну проти України, найвпливовішим політиком. У 2020-му жінка вже виявляла прихильність до диктатора. Вона наголосила, що не збирається вибачатися за свої заяви.

Зараз ви читаєте новину «"Вам від Росії ще так "прилетить" - чемпіонку України звинуватили в колабораціонізмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути