четвер, 02 травня 2024 10:54

Як змінився Девід Бекхем за 30 років: фото секс-символа в юності й зараз
20

Девід Бекхем відзначає 49-річчя
Фото: Getty Images
Девід Бекхем відзначає 49-річчя
Девід Бекхем відзначає 49-річчя
Девід Бекхем відзначає 49-річчя
Девід Бекхем відзначає 49-річчя

Футболіст, півзахисник, футбольний функціонер, у минулому капітан збірної Англії Девід Бекхем відзначає 49-річчя. Відомий не лише спортивними досягненнями, а й численними зйомками у телерекламах. Як фотомодель Бекхема неодноразово визнавали одним з найяскравіших метросексуалів світу.

Gazeta.ua пропонує переглянути, як чоловік змінився за 30 років.

Девід - син інженера-теплотехніка Теда Бекхема. Батько був футболістом на напівпрофесіональному рівні, тому часто брав сина з собою на тренування. Саме тоді хлопець почав відпрацьовувати свої штрафні удари, виконанням яких прославився на весь світ.

Батько давав Девіду уроки футбольної тактики, переміщення на полі й роботи з м'ячем. Дід по матері майбутнього футболіста був євреєм і палким прихильником лондонського "Тоттенгема".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найгарячіших фото невістки Бекхемів

Вже у 13 років юнака запросили до себе академії відомих клубів Лондона, серед яких найсильнішими були "Арсенал" і "Тоттенгем". Хлопець вибрав останніх. Тоді він вже виступав за дитячі збірні району та округу Ессекс.

З 15 років Девід відвідував академію "Манчестер Юнайтед" і у 1992 році виграв разом з командою молодіжний Кубок Англії, який до того "Манчестер" не міг здобути вже 28 років.

Коли знаменитості виповнилося 21, він потрапив до збірної Англії, а в 2003-му підписав контракт з іспанським грандом "Реал" (Мадрид).

2013-го Бекхем оголосив про завершення спортивної кар'єри з кінця сезону.

Раніше британська дизайнерка Вікторія Бекхем показала тренування свого чоловіка Девіда. На кадрі, опублікованому в Instagram, спортсмен позував в коротких рожевих шортах і з голим торсом.

Зараз ви читаєте новину «Як змінився Девід Бекхем за 30 років: фото секс-символа в юності й зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути