пʼятниця, 17 травня 2024 09:47

Як змінилась зірка українського кіно Анна Саліванчук за 10 років: фото
17

Анна Саліванчук 10 років тому
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna
Анна Саліванчук 10 років тому
Анна Саліванчук 10 років тому
Анна Саліванчук 10 років тому
Анна Саліванчук 10 років тому

Анна Саліванчук - зірка українського театру та кіно. Здобула популярність після виходу проєктів "Свінгери", "Одного разу під Полтавою", Жіночий лікар" та інших.

Gazeta.ua пропонує переглянути, якою артистка була 10 років тому.

Анна часто влаштовує відверті фотосесії. Так було і на початку кар'єри. Жінка ніколи не соромилась підкреслювати апетитні форми обтислим одягом. 2014-го Саліванчук часто носила ультракороткі сукні та топи з глибоким декольте. У макіяжі надавала перевагу яскравим відтінкам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Саліванчук з синами від нардепа зачарувала образами у вишиванках

Зараз акторці 38 років. Частіше вона носить джинси та костюми. Для зйомок обирає відкрите вбрання. Смаки в макіяжі теж кардинально змінилися. Анна використовує нюдові відтінки й рідко фарбується червоною помадою.

Під час повномасштабного вторгнення зірка продовжує грати в театрі та кіно. Крім цього проводить збори на допомогу армії.

У березні Саліванчук повідомила про розрив з народним депутатом Олександром Божковим. Зазначила, що це сталося ще минулого року. Вони познайомилися під час зйомок серіалу "Одного разу під Полтавою". Невдовзі вони одружились, а згодом у їхній родині зʼявився син Гліб, а за п'ять років - Микита.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилась зірка українського кіно Анна Саліванчук за 10 років: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути