Fashion territory
Люблю писать обо всем, что каким-либо образом связанно с модой, брендами, дизайнерами, новыми коллекциями.
22.05.2015

Новинка від Irene Bukur: шампунь "Капілярний"

Український бренд "живої" косметики Іrene Bukur представляє новинку:
шампунь "Капілярний"


Лабораторія Irene Bukur представляє новий засіб в лінійці догляду за волоссям та шкірою голови.

Шампунь "Капілярний" – актуальна розробка українських та швейцарських фахівців бренду, покликана зробити миття голови по-справжньому дієвою лікувальною процедурою. Унікальність новинки в тому, що засіб не тільки ефективно видаляє забруднення з волосся і шкіри голови, а й, за рахунок посилення кровообігу на капілярному рівні, сприяє живленню і зміцненню волосяних фолікул, забезпечуючи активний ріст нового здорового волосся.

В основі засобу – активна фітоформула з ефірними маслами, рослинними екстрактами і активними біологічними компонентами. Унікальність шампуню полягає в його комплексному впливі на волосся: оздоровлення відбувається буквально на всіх рівнях, в тому числі і в самій структурі волосся. Фахівці лабораторії Irene BukurTM стверджують, що дію засобу можна умовно розділити на три фази.


Фаза 1 - активізація росту волосся. Комплекс ефірних олій лаванди і м'яти, в поєднанні з гідролізованими протеїнами молока, посилює кровообіг в шкірі голови, забезпечує оптимальне надходження кисню в фолікули, живить і зміцнює волосяну цибулину, пробуджує "сплячі" фолікули, стимулюючи зростання нового здорового волосся. В результаті волосся перестає випадати і починає більш активне зростання, набуваючи об'єму і густоти.

Фаза 2 - оздоровлення шкіри голови. Ріст здорового волосся неможливий при наявності проблемної шкіри голови, саме тому технологи Irene BukurTM включили до складу шампуню компоненти, що забезпечують якісне очищення та оздоровлення. Унікальний лікувальний комплекс на основі піроктон оламіну, екстрактів шавлії і шишок хмелю регулює роботу сальних залоз, знімає свербіж, запалення і лущення шкіри голови, оздоровлює і очищає волосяні фолікули, насичує їх вітамінами. Завдяки антигрибковим властивостям усуває лупу і перешкоджає її подальшій появі. В результаті волосся набуває сили, міцності та блиску.

Фаза 3 - відновлення структури волосся. Будь-які запальні процеси в шкірі голови впливають і на стан волосяного стрижня. Основним структурним елементом стрижня є кератин. В результаті пошкодження кератиновой структури волосся утворюються порожнечі, волосся стає сухим і ламким. Молочна кислота і кератин у складі шампуню зміцнюють і відновлюють волосся, заповнюючи внутрішні порожнечі в їх структурі, а також згладжують їх поверхню, роблячи волосся більш сильними і еластичними.

Проходження оздоровчого курсу, тривалістю не менше 1,5 місяця, забезпечує зростання здорового і міцного волосся, зміцнює волосяну цибулину і зупиняє випадання.

Спосіб застосування: нанести шампунь на вологе волосся, розподілити по всій довжині, масажувати шкіру голови не менше 2 хвилин. Змити теплою водою.


Ваше волосся гідне захоплення! З любов'ю, Irene BukurTM

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі