Зоя Буйницька
заступник голови партії Демократичний Альянс, Київ-Луганськ. Вела бухгалтерію ДемАльянсу на Майдані. Бере участь у розробці закону про державне фінансування партій. Вимушена переселенка з Луганська
26.04.2015
1

Зустрінемось завтра біля ДТЕК

Відмінність багатої людини та олігарха складається в тому, що другий збагачується за рахунок доступу до наших з вами коштів у бюджеті. І найпростіший спосіб - це створити монополію та мобілізовувати всі сили для її захисту. Першим став Коломойський з загоном озброєнних людей, а на цьому тижні - тисячі працівників монопольної приватної кампанії Ахметова ДТЕК.

Зрозуміла тема соціальної несправедливості, невиплачених заробітних плат виступає солодкою обгорткою отруйної начінки за фінансової підтримки опозиційного блокуне дати втратити дотації для вугільної галузі та зруйнувати монополію на енергетичному ринку. Саме за такою схемою розпочинались протестні рухи на Донбасі, у наш рідний дім прийшла війна, а майже два мільйони людей втратили домівки.

І знов, як і рік тому, пішаками у цій олігархічній грі виступають звичайні шахтарі. Не дамо продовжити це маніпулювання та покажемо шахтарям, де саме потрібно шукати невиплачені заробітні плати – у їх керівництва Ахметівського ДТЕКу. Ахметов має зрозуміти, що українські громадяне не дадуть більше йому збагачуватись за свій рахунок.

Зустрінемось 27 квітня о 11.00

Адреса: Київ, вул. Льва Толстого 57, Бізнес Центр 101 Тауер.

Кияни, вимушені переселенці, облаштуємо місце для мирного шахтарського пікету в потрібном місці – під вікнами їх керівництва. Дамо зрозуміти, що олігархічна "гра в політику" неприпустима. Тим більш, у військовий час.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі