Кошти з благодійного проекту "Напиши солдату" підуть на придбання реанімобіля

Укрпошта як національний оператор поштового зв'язку багаторазово брали участь в акціях, метою яких є підтримка українського війська, а також постраждалих мешканців Донбасу.

Наша чергова ініціатива, організована спільно з благодійним фондом "Повернись живим", має на меті забезпечити військових в зоні АТО медичним обладнанням, що може порятувати десятки, а то й сотні життів".
В рамках благодійного проекту "Напиши солдаьту" відвідувачам мережі відділень Укрпошти в Київській області пропонується придбати листівки, створені спеціально для проекту, і надіслати їх бійцям АТО.
На листівках зображено те, що солдати на фронті вважають оберегами: відбитки дитячих рук, сплетений жовто-блакитний браслет і традиційну вишивку.
Вартість однієї благодійної листівки – 10 грн. Тираж – 28 тисяч примірників.
Придбану листівку можна підписати і відправити воїну. У разі якщо відправник не знатиме, кому й куди адресувати листівку, Укрпошта просто передасть її фонду "Повернись живим", а волонтери вкладуть в одну з передач до зони АТО. Таким чином кожна листівка обов'язково знайде свого героя.
Поки що географія проекту – Броварський район Київської області. У планах - поширити проект "Напиши солдату" по всій Україні.
На кошти, зібрані з продажу листівок, Міжнародним благодійним фондом "Повернись живим" буде придбано реанімобіль для АТО.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі