30 країн світу підтримали єдність України

22-25 січня у світі відбувся флеш-моб "United Ukraine", присвячений Дню Соборності України. Учасники флеш-мобу фотографувалися з табличками із надписами "Україна – соборна", "Один народ, одна країна", "Je suis l'Ukraine!", "United Ukraine", "Ми сильніші за терор!", "Наша зброя - наша єдність!", "Україна моя Батьківщина" та поширювали їх у соцмережах із хештегом #‎UnitedUkraine‬. Організатором акції виступила всеукраїнська молодіжна громадська організація "Батьківщина Молода".

Спочатку флеш-моб планувався як всеукраїнський захід, але за три дні він поширився по всьому світу. До флеш-мобу долучились люди з 30-ти країн світу, зокрема з Австрії, Білорусі, Бельгії, Болгарії, Греції, Грузії, Дубаї, Естонії, Індії, Іспанії, Італії, Латвії, Литви, Лівану, Люксембургу, Німеччини, ПАР, Польщі, Росії, Румунії, Сербії, Словенії, Туреччини, Угорщини, Франції, Хорватії, Чехії, Швеції та Японії. Також у флеш-мобі взяли участь мешканці 83-х українських міст.

Флеш-моб об'єднав молодь, політиків, громадських діячів, митців і просто не прихильників України по всьому світу. Зокрема до флеш-мобу долучилися: голова Європейського Конгресу Українців, депутат угорського парламенту Ярослава Хортячі (Угорщина), народний депутат України Іван Крулько, голова Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій Мирослав Гочак (Сербія), депутат словенського парламенту Жан Махніч (Словенія), заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Митрофанський, голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко та ін.

З усіх фотографій, які були зроблені під час флеш-мобу, буде виготовлена велика карта України, яка демонструватиметься у найбільших містах України.

Усі фото з флеш-мобу можна переглянути за посиланням - http://www.facebook.com/events/1017740571620931

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі