Тарас Токар
ініціатор створення (author created) Світової інтернет-спільноти українців "Україна - Ukraine", громадський активіст, блогер.
20.12.2014
3

З ким ви, депутати-"євромайданівці": з екс-"регіоналами" чи з народом?..

Колись не так давно у соціальній мережі Facebook порушувалося питання про те, чому на сторінці депутата Полтавської обласної ради Олександра Удовіченка* не вказано було, що він на той момент був безробітним. А також тих, хто після подій Євромайдану стали безробітними, працюючи перед цим в ОДА.

Як відомо, керівництво обласної ради змінилося під час бурхливих подій Євромайдану. Тодішні "регіонали" всі пішли у відставку. Відтоді і по сьогодні керівництво обласної ради представляють три депутати обласної ради, яких можна назвати "євромайданівцями".

Сьогодні помітив "нововведення" на сайті облради: прибрали на сторінці кожного депутата місце роботи. Рятуючи "статуси" екс-"регіоналів", зробили сайт більш закритішим для відвідувачів?..

То ж, з ким ви депутати-"євромайданівці": з екс-"регіоналами" чи з народом? Навіщо ви переховуєте публічні дані деяких своїх колег від народу?..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* - Олександр Удовіченко був останнім при Януковичі головою Полтавської облдержадміністрації. Пішов у відставку під час подій Євромайдану разом з усіма своїми заступниками. На сьогодні є депутатом Полтавської обласної ради.

Євромайдан у Полтаві (фото poltava.to)

На фото: Євромайдан у Полтаві (poltava.to)

Євромайдан у Полтаві (фото euromaydan.in)

На фото: Євромайдан у Полтаві (euromaydan.in)

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі