- Хто хазяїн мертвих душ в Україні?

У битву за Київ вступили мертві душі. Причому брати столицю буде не обіцяний деякими політиками батальйон, а мільйонна армія!

Так, достатньо зайти на офіційний сайт Центральної виборчої комісії й пересвідчитися, що на позачергових виборах Президента України загальна кількість виборців становила 35 500 913 осіб. А рівно через півроку на вибори до парламенту прийдуть вже 36 504 624 осіб! Це якщо вірити Державному реєстру виборців. Виходить, що за 5 місяців населення України зросло на 1 003 711 людей! Нонсенс!

Ну, по-перше, українці — не китайці. Кохатися любимо, але ж не настільки! По-друге, а що, війни на Донбасі не було? І тисячі людей не загинули? І за за кордон десятки тисяч українців хіба не виїздили? А про 400 000 вимушених переселенців із Криму та Сходу ще хтось пам'ятає? Якщо вірити Держреєстру виборців, то в Донецьку кількість виборців зросла на 51 тисячу людей! У Луганській області теж поповнення — 20 тисяч виборців. Ба навіть у Криму українців побільшало на 20 тисяч!

Але головне питання в іншому: кому вигідні ці маніпуляції? Які політичні сили хочуть просочитись до парламенту завдяки мертвим душам? Якщо вірити соціологам, то до кола підозрюваних потрапляють дві партії: "Батьківщина" й "Народний фронт", які стрімко втрачають рейтинги…

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі