Тарас Кузьо
політолог, науковий співробітник Центру політичних і регіональних досліджень Канадського інституту українських студій (Університет Торонто, Канада) та співробітник Центру трансатлантичних відносин, факультету міжнародних відносин Університету імені Джона Гопкінса (США). Автор і редактор 14 книг, зокрема "Open Ukraine. Changing Course towards a European Future Democratic Revolution in Ukraine" (2011 р.), "From Kuchmagate to Orange Revolution" (2009 р.) і "Theoretical and Comparative Perspectives on Nationalism" (2007 р.). Також є автором 5 аналітичних монографій, в тому числі "The Crimea: Europe's Next Flashpoint?" (2010 р.) та "EU and Ukraine: a turning point in 2004?" (2003 р.), 25 розділів у книгах і 75 наукових статей з питань посткомуністичної та української політики, націоналізму і європейської безпеки. Отримав ступінь бакалавра з економіки в Сассекському університеті, магістра з радянських і східноєвропейських студій в Лондонському університеті та ступінь доктора з політології в Бірмінгемському університеті в Англії. Закінчив постдокторантуру в Єльському університеті.
26.08.2014
1

Що президент повинні зробити про Міфічний "допомоги" Конвой Росії

1) Президент Порошенко повинен зробити офіційну заяву перед послами ООН, НАТО, ЄС, США та Канади, що Україна більше не буде ніколи приймають російську "допомогу" і буде співпрацювати лише з Міжнародним Червоним Хрестом, щоб поширювати українську і західну допомогу. Тож, якщо Росія посилатиме другий конвой, то це буде незаконним у відповідності з українським та міжнародним правом, і розглядатиметься як замаскований російське вторгнення в Україну.

Перший конвой з "допомогою" вкрав українське військово-промислового обладнання і транспортував мертвих російських солдат назад до Росії.

2) Якщо другий конвой "допомоги" Росії все ще прагне послати, то Україна має 4 кроки, які він варто зробити:

а) перепинити шлях з бульдозерами і КАМАЗами.

б) використовувати літак і стріляти перед вантажівками і над ними.

в) задіяти снайперів, які б стріляли у шини автомобілів і таким чином зупиняли їх.

г) покласти на шляху вантажівок Колючий дріт / мотузки з шипами, які використовуються поліцією для зупинки руху транспортних засобів.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі