Ляшко стає народом.

Отже символ гламуру Range Rover і Олег Ляшко віднині речі непоєднувані. Прес-служба радикальної партії Ляшка повідомляє про бажання лідера спекатися чотирирічного вірного коня, котрий возив власника більше як 230 км., і всеодно перебуває в чудовому стані. Бренд хоч і гламурний але за рівнем інженерним і безпековим – машина просто диво. Виручені кошти передбачається передати на користь батальйонів, у формуванні яких був задіяний сам Олег Ляшко. Цілком логічний крок для шляху, котрий обрав сам Ляшко. Коли мова про популізм – то одне із тлумачень цього терміну означає ніщо інше як народність.

А тепер, власне про те що ж підштовхує до висновку, котрий винесений у заголовок. Понеділковий ефір на "Свободі слова" дл честі команди програми був, напевне, чи не назмістовнішим за останні місяці. Зовнішні відносини - міністр Клімкін, становище в зоні АТО - полковник Лисенко, знущання з голови Держкомзему в Дніпропетровській ОДА – голова відомства Рудик, ультиматум Правого сектора на адресу МВС – напіввідставлений замміністра Євдокимов.. і на коду – Олег Ляшко в студії! Не знаю настільки телевізійна картинка передавала всю електричну-естетичну напругу в студії, але зал реагував на кожен акцент, на кожну паузу, на кожен жест так як може реагувати на театральну гру улюблених акторів . Зал підбирався, зрозуміло ж не під Ляшка, але до перерви три чверті залу навіть якщо не погоджувалися з позицією, дуже чітко демонстрували розуміння позиції Олега Валерійовича, сама дистанція між людьми і політиком зменшилася фактично до нуля, може навіть до ступеня відносин між давно знайомими людьми, які не можуть не довіряти одне одному, але можуть непогоджуватися з позицією один одного. Такі відносини спостерігалися й раніше, таким політиком нуль дистанції був, наприклад, Вячеслав Чорновіл. Так горнулися фанати Ющенка, Тимошенко, Януковича до своїх улуюбленців – тільки там була відібрана аудиторія, а в студіїї ICTV аудиторія формується за певним соціологічним підходом. Отже у перерві з Ляшком фотографувалися, дискутували, зверталися з проханнями, дехто підсміхався, але подібної феноменальної контактності з аудиторією не деемонструє на сьогодні жоден з політичних лідерів. Ляшко із телевізійного образу поступово перетворився для кого в постать останньої надії, для кого – в інструмент помсти політичні системі, зліпленій за олігархічними лекалами. Системі котра позбавляє надії на майбутнє цілі покоління талановитих вихідців із неімущих середовищ. Експерти в студії, з котрим ми дошукувались істини від політиків також на своїх сторінках в ФБ відзначали цей феноменальний талант контактності від Олега Ляшка, дехто навіть попрацював фотографом на прохання людей увіковічнити їхні обличчя разом з Олегом Ляшком.

Мені ж на телефон скинули прохання запитати Ляшка одяг від якого бренду найбільше полюбляє Олег Валерійович. Цього я звичайно не став робити. Як не стану і пробувати створювати вкотре за російськими аналогами інформаційну істерію за відмову від всього іноземного на користь власного виробництва. Краще не істерикувати з цього приводу , бо так же можна дожити до часу. Коли доведеться носити вериги власного виробництва замість класного одягу власного виробництва. Конкуренція в політиці завжди породжує нову якість держави, як і конкуренція в промисловості завжди створює нові виграшні умови для споживача. Але конкуренція в політиці ніколи не породжує споживача політики, інакше споживацтво в політиці – це завжди відмова від відповідальності за зроблений вибір. Тому й запит на радикалізм покрою Олега Ляшка частиною суспільситва сприймається не як спосіб змінити владу в бік підконтрольності суспільству, а лише як інструмент помсти частини маргінального середовища політичному класові за його егоїстичність.

Ну і щодо засобу пересування в умовах військового конфлікту. Бронетранспортер для політика напевне невиправдана розкіш – коли він більш потрібен на полях АТО, але свого часу, кілька років тому, Віталій Кличко пересувався вулицями Києва автомобілем "Вепр", виробництва, здається, якоїсь із кременчуцьких компаній. Якщо вже позбуватися символу гламуру Range Rover на шляху до повного народництва, то вже на користь українського позашляховика. Адже його в будь-який момент можна передарувати одному із добровольчих батальйонів. Звичайно, якщо його ходові й експлуатаційні якості не гірші гламурного Range Rover.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі