Моська розперезалася

Пришелепкуватий путінський улюбленець на посаді в.о. голови Криму, відомий у широких кримінальних колах як бандюк-поганяла Гоблін, заявив, що бачить президента США Барака Обаму серед мавп у зоопарку.

При цьому Аксьонов, напевне, уявив себе левом або тигром у цьому ж зоопарку, хоча, якби мав розум, повинен був претендувати хіба що на моську з зарваної вулиці.

Не будемо, однак, уподібнюватися Гобліну. Хай ляпає, що йому безголов'я дозволяє. Але ж він підставляє свого побратима по ремеслу анексії. Он як Путін тепло говорив про високі людські чесноти Обами на прямій лінії 17 квітня. А Гоблін що – може дозволити собі іншу думку у державі, де інакодумство не у пошані? Сумніваюся. Чи він просто звик говорити так, як заведено у кримінальному світі? Воно, звісно, можна б згадати і про дипломатичний етикет, але то матерії недоступні пересічному поганялі.

Цікаво, хазяїн Кремля хоч зауважив щось своєму служаці за расистські дурощі, які бродять у голові Гобліна і злітають з вуст, наче осокоровий пух пізньої весни? А може, й ляснув по пиці чи бодай по філейних половинках?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі