Георгій Манчуленко
Народний депутат України II, III, IV скликань. Офіцер повітряно - десантних військ в запасі. Стояв біля витоків Української Гельсінської спілки і Руху на Буковині. Один із засновників Спілки офіцерів України та ГО "Українське козацтво". У лавах КПСС/КПУ не перебував. Розробник більшості законів, що регулюють сферу націонапьної безпеки і оборони. В Законі "Про основи національної безпеки України" вперше запровадив норму про Стратегію національної безпеки. Добився прийняття Закону "Про розвідувальні органи України", який узаконив існування воєнної розвідки та вперше визначив правові норми (на рівні закону, а не підзаконних актів) функціонування всього розвідувального співтовариства України. До Закону "Про боротьбу з тероризмом" вніс новації щодо застосування Збройних Сил України в антитерористчних операціях (без ЗСУ АТО на Донбасі була б неможливою). Розробив Концепцію підвищення ролі високомобільних родів військ (спецпризначення, повітряно-десантних, морської піхоти) та створення Сил спеціальних операцій (закрита тематика, 2001 рік), яка до цього часу практично не реалізована. Здійснив парашутний стрибок на дрейфуючу крижину Північного полюсу, будучи заступником начальника експедиції "Україна - Північний полюс - 2000". Активіст Майдану, на якому діяв і в найтрагічніші київські дні лютого 2014 року. Буковина - мій рідний край, а Київ - серце вічної України, моєї неповторної Батьківщини!
20.04.2014

Незвідане кличе...

Так, так, незвідане нас заворожує, кличе і змушує пришвидшено битися ті серця, які справді є неспокійними, небайдужими та відкритими до пізнання нового.

Саме завдяки таким серцям людство прагнуло збагнути таємниці оточуючого світу, підкорити земні вершини, опуститися на дно темних океанських глибин, піднятися в блакитний повітряний простір, проникнути в космічну далечінь.

Саме такі серця, кмітливий розум і бажання незвідане зробити розвіданим спонукало людство творити нові винаходи для пізнання Всесвіту та розширення можливостей людського організму, щоб збагнути справжню сутність нашого життя і при цьому залишатись самим собою, відділяючи зерна від полови, а святість від гріха.

На жаль, поруч з добрими вчинками, люди часто припускаються злих, гріховних діянь, в тому числі таких, як путінская кримско - новороссійская фєдєрастія разом з московською скаженою брехнею для всього світу, котрі шкодять іншим людям, іншим народам, іншим країнам – сусіднім і далеким.

Але зло, гріх, неправда завжди будуть покарані, бо така воля Божа! Адже Господь Бог кожну людину скеровує творити тільки добро, щоб всі ми жили гідно, правдиво, в мирі та злагоді, з Божою вірою в серці, пізнаючи таїнства буття.

Саме завдяки Всевишньому незвідане поступово, без поспіху розкриває перед нами свої таємниці.

Саме завдяки Всевишньому ми крок за кроком опановуємо земний, водний, повітряний та космічний простори. І чим більше людських сердець буде наповнено вірою в Бога, тим більше таємниць нам відкриватиметься, тим більше різноманітних вершин нам підкорюватиметься для добра всього людства.

А щоб людство змогло осягнути глибину Божої любові до себе, Господь за наші гріхи віддав на страшні, нелюдські муки, спричинені особами в людській подобі, та смерть свого єдиного сина Ісуса Христа.

А щоб зміцнити віру людства у себе, Бог його воскресив. Тому Христове Воскресіння засвідчує всім нам Господню велич, всемогутність, безмежну любов і ласку та вічне благословення тим людям і народам, які своєю Божою вірою утверджують неперервність життя, примножують красу, радість, щастя, добро на землі, одним із символів котрих є українська писанка.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі