Ексклюзивы
воскресенье, 29 ноября 2015 09:10
Юлія Ліпіч
Юлія Ліпіч
Юлія Ліпіч

Небайдужі люди

– Відкриваю очі: все догори дриґом. Бачу людські ноги, які постійно змінюються. Доносяться голоси – чую звуки, та не можу скласти у слова. Намагаюся піднятися, а руки й ноги не слухаються. У тілі – шалений біль. Голова – дерев'яна. Хочу закричати, але язик як не мій. У роті пересохло. Усвідомлюю, що залишилася живою. А чоловік? – Ярина описує свій стан після автомобільної аварії.

Після пологів у неї виникли проблеми з нирками. Чоловік відвіз її до львівської лікарні. Коли поверталися додому, в їхню машину врізалася інша. Як потім з'ясувалося, за кермом сиділа дружина місцевого бізнесмена й депутата. Була напідпитку. Чоловік намагався уникнути зіткнення. Удар припав на бік, де сиділа Ярина. Від болю вона знепритомніла.

– Чоловік казав, що ще до приїзду "швидкої" та міліції збіглися місцеві жителі. Довго не знали: жива я чи ні. Метушилися, сперечалися, як зробити краще. Хтось лив на мене воду, хтось давав чоловікові заспокійливе, – розповідає Ярина. – Одна жінка зуміла зупинити кровотечу. Мабуть, завдяки їй я вижила. У той момент зрозуміла, скільки навколо небайдужих людей. Була вдячна кожному.

Ярину поклали в районну лікарню. Зробили вісім операцій.

У палату принесли її особисті речі з місця аварії. У сумочці Ярина не знайшла гаманця з грошима. З вух зникли золоті сережки, з пальця – обручка.

Сейчас вы читаете новость «Небайдужі люди». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть