Ексклюзивы
вторник, 06 октября 2015 17:21

Гравець "Карабаху" навмисне не забив сумнівний пенальті в чемпіонаті Азербайджану

Гравець "Карабаху" навмисне не забив сумнівний пенальті в чемпіонаті Азербайджану
Фото: sports.ru

Головний тренер "Карабаху" Гурбан Гурбанов попросив півзахисника своєї команди Ельвіна Мамедова не забивати пенальті, призначений у ворота бакинського "Інтера" в рамках чемпіонату Азербайджану.

Пенальті був призначений на 90-й хвилині зустрічі за рахунку 1:0 на користь "Карабаху". На третій доданій хвилині команда Гурбанова зуміла забити ще один м'яч, але вже з гри.

"Не хочу багато говорити на тему пенальті. Я здивувався цьому 11-метровому. Можливо, суддя був далеко, тому не бачив. Там пенальті не було. Я був ближчим до епізоду, ніж арбітр. Тому сказав Ельвіну, щоб він пробив повз. Нам такі перемоги не потрібні. Хочемо вигравати чесно. Останнім часом багато обговорюються епізоди з призначенням пенальті. Бувають помилки, - цитує головного тренера "Карабаху" портал Sportbox.az.

Після семи турів "Карабах", що має в активі 17 очок, знаходиться на першій сходинці в турнірній таблиці чемпіонату Азербайджану. "Інтер" з 13 очками займає четверте місце.

"Карабах" є учасником групового раунду Ліги Європи-2 015/16.

Сейчас вы читаете новость «Гравець "Карабаху" навмисне не забив сумнівний пенальті в чемпіонаті Азербайджану». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи