Ексклюзивы
четверг, 25 марта 2010 19:52

Вийшло 13 номерів тижневого журналу "Країна". Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися

Буде повінь - буде безробітним, які стоять у Києві на вокзалі, робота. Та й економіка піде вгору, бо потрібні будуть для ремонтів затоплених будинків цемент, цегла, арматура.

Віталій, Фастів Київської області


Треба, щоб змило всіх разом із хатинками. А тих, що виринають, лопатами по макітрі - для надійності.

Опанас, Черкаси


Всі українські журнали гоняться за яскравими обкладинками. А мені сподобалася ваша з чорно-білою фотографією. Кольорова не передала б потрібного настрою. А от про команду Януковича читати набридло.

Любов Амброщук, Вінницька область


Вразив матеріал про 100-річних, особливо сподобався Теодор Фурта - цікавий, добрий гумор у чоловіка.

Ігор, 27 років, менеджер проектів


Сподобався матеріал про столітніх львів'ян. Але незрозуміло, чому взяли саме мешканців одного регіону. Невже в інших містах немає столітніх? Було б цікаво почути від діда з Донбасу, як він там протримався стільки при їхній екології. І від дядька із Закарпаття, який далі гір не виїздив ніколи.

Катерина, 26 років, домогосподарка, Львів


Постійний читач "Газети по-українськи", журнал побачив уперше. Біг на потяг, продавщиця вручила, сказала, що цікавий. На перший погляд нічого не зацікавило, однак коли перечитав - сподобалося. Але ніяк не можу зрозуміти, навіщо питати із якою знаменитістю зрадили б чоловіка? Якщо виникає таке запитання, то задумуєшся про відповідь. Щоб не спокушати свою жінку, цю сторінку спеціально з журналу видер і кинув на полиці у вагоні. Треба мені, щоб вона думала про всяку дурню.

Володимир Мельниченко менеджер із реклами, Вінниця


Бєлковський якось дивно ставиться до жінок. Краще оцінював би їх за інтелектуальними здібностями. А Юлію Володимирівну за тим, що вона робила і як. Невже він думає, що в Україні всі такі дурні, що будуть милуватися зовнішністю, коли в домі нема хліба?

Українка, Київ


По-справжньому зачепили лише поради, що стосуються кухні. Не знала, що риба смажиться так мало, а лаврове листя отруйне.

Алла Лучко, вчителька англійської мови, Літин Вінницької області


Обурила стаття про Долгорукого. Автор подає її з позиції малороса, пишучи, що Москву заснував Юрій Долгорукий, а не ординський хан Менгу-Тимур 1272 року. Дані про нібито 1147 рік - фальшивка посткатерининських часів. Росіянам соромно було зізнаватися, що їхню столицю заснував хан золотої Орди. А князя Юрія кияни ненавиділи тому, що він привів із собою бояр-фінів, яких слов'яни вважали дикунами. До 1272 року Золота Орда провела у нинішній Росії два переписи населення і в жодному з них місто Москов не зафіксовано. Не могли баскаки "пропустити" ціле місто. Їх би за це хан стратив.

Олександр, 35 років


Запам'яталася фраза мандрівника Кротова: мрію треба здійснювати впродовж року. Кілька днів про це думаю. І от сьогодні зрозумів, що він має рацію.

Юрій, 28 років, Київ


У статті про багатодітну матір вразила фраза: день тягнеться як рік. Коли моя донька Таня була маленька, коштів сидіти з нею вдома не було. І я, і чоловік працювали. Платила сусідській бабусі, щоб доглянула після дитсадка. Я за спеціальністю викладач англійської мови. Пам'ятаю, відчитаю чотири пари в училищі, а начальник додому не відпускає. Каже, іди на політінформацію. І тримав до восьмої вечора. А в мене серце кров'ю обливалося - як там дитина, чи нагодували? Це подвиг - нагодувати, вдягнути, вивести в люди сімох дітей. Особливо у нашій країні.

Світлана Павлівна, 65 років, Київ


Вдала, смішна і актуальна стаття про чоловічу логіку. Із фрази: "Якщо ліфчик на застьожках брудний, значить ніряха, ліниться попрати і помити спину" довго сміялася.

Нея, 24 роки


Було б цікаво прочитати про "героїню місяця", як про матір. Моя мама мала сімох дітей, але часи були не ті: можна було і ремнем дати, і в куток на гречку поставити. А як вона дає собі раду? Із попередніх номерів запам'яталися жінки з в'язниці. Жінка завжди хоче бути красивою. Ту, що подругу вбила, не взяв би до себе. А ту, що наркотиками торгувала, якби погодилася, прийняв би. Хочу попросити контактів, якщо можна.

Василь, 58 років, колишній вчитель праці, ДПЮ і фізкультури

Сейчас вы читаете новость «Вийшло 13 номерів тижневого журналу "Країна". Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть