середа, 04 листопада 2009 07:43

Народний депутат побив журналіста

Народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко 45-річний Олег Черпіцький побив журналіста Олексія Василевича, 28 років. Це сталося 28 жовтня ввечері в Житомирі, біля магазину "Вопак" по вул. Київській.

— Черпіцький підійшов до мене і зненацька вдарив, — розповідає потерпілий. — Причина, думаю, що я писав про нього критичні статті. У мене травма щелепи, зір почав падати.

Олексій каже, йому пропонували гроші, аби не свідчив проти депутата. Пригоду розслідує Богунський райвідділ міліції Житомира.

Василевич раніше був помічником Черпіцького. Зараз на цій посаді  Ірина Волинська, колишня дружина журналіста. Вона живе неподалік "Вопака".

Нардеп відмовився коментувати конфлікт "ГПУ":

— Триває слідство. І взагалі, на той час мене не було в Житомирі.

Черпіцький — член Комітету Верховної Ради з питань аграрної політики. Живе в Житомирі. Має маєток у селі Тригір"я неподалік обласного центру. На території обійстя тримає екзотичних тварин. Черпіцького розглядають як можливого кандидата на посаду мера Житомира. Рідний брат Олега Черпіцького Олександр — власник ресторану "Роджер" у центрі Житомира. Місцеві називають братів "чепчиками". У місті кажуть, у 1990-х вони були пов"язані з криміналом.

Зараз ви читаєте новину «Народний депутат побив журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути