Ексклюзиви
неділя, 13 лютого 2011 11:24

Людмилу Янукович заборонили фотографувати без дозволу

Вчора ввечері в Донецькому музично-драматичному театрі відбулася прем'єра рок-легенди "Опаленi коханням" (українською мовою). Спектакль поставлений за романтичною п'єсою литовських драматургів Саулюса Шальтяніса та Леонідаса Яцинявічуса "Казка про Моніку". У СРСР "Казка про Моніку" (створена в 70-х р. минулого століття) належала до числа найкасовіших постановок. У донецькому варіанті музику зробили однією з героїнь дійства. Причому взяли за основу популярні нині композиції наймоднішого і дорогого рок-колективу сучасності - британського гурту Muse, а також хіти інших західних музикантів.

На прем'єрі традиційно була присутня перша леді в супроводі подруги і охорони. Перед початком вистави журналістів приголомшили новиною: відтепер пані Людмилу Янукович не можна фотографувати, а крім того - забороняється до неї наближатися без спеціального дозволу. До кого конкретно можна звернутися за відповідним дозволом адміністрація театру не змогла уточнити. Однак, дала зрозуміти, що вимога обмежити доступ виходить від охорони. "Людмила Олександрівна прийшла відпочивати, а не позувати, до питань не готувалася, до того ж останні фото з театру не сподобалися", - пояснила кореспонденту Gazeta.ua представниця прес-служби муздрами. Як відомо, до цих пір Людмила Янукович відрізнялася абсолютної доступністю і люб'язно спілкувалася з представниками ЗМІ при кожній появі на публіці.

Варто додати, що прем'єру супроводжував аншлаг. Донецький музично-драматичний театр пишається своєю прибутковістю. За словами художнього керівника театру Марка Бровуна, в 2010 році прибутки театру від прокату спектаклів склали 6 млн. грн., а загальні доходи - 7,3 млн. грн. За рік було показано 477 вистав, на яких побувало понад 200 тис. глядачів. Крім того, донецький музично-драматичний театр став рекордсменом України за кількістю нових постановок - протягом сезону глядачі побачили 16 прем'єр на трьох сценічних майданчиках.

Останні фото Людмили Олександрівни (які могли теоретично не сподобатися) були зроблені на вечері пам'яті Михайла Пляцковського 16 листопада. Тоді кореспондент Укрінформу зняв першу леді в поцілунку з Йосифом Кобзоном.

Того вечора прості люди підходили до Людмили Янукович, один ветеран передав їй з рук в руки подаруночок на день народження. Недавня іменинниця змогла отримати пакетик з сувеніром після перевірки охоронця.

Зараз ви читаєте новину «Людмилу Янукович заборонили фотографувати без дозволу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі