пʼятниця, 11 лютого 2011 14:09

Янукович бачить своїм наступником Табачника?

Янукович бачить своїм наступником Табачника?

Народний депутат із фракції НУ-НС Ярослав Кендзьор припускає, що президент Віктор Янукович шукає собі на посаду спадкоємця.

Так Gazeta.ua він прокоментував заяву глави держави про те, що Україні потрібна спадковість влади.

"Якщо Янукович вважає, що наступна влада має чітко продовжувати його старання, такий варіант є логічним. Це може бути Дмитро Табачник, Андрій Клюєв чи ще хтось із його команди. Таку ініціативу можна реалізувати, доки є покірний парламент, який може прийняти будь-який закон чи зміни до Конституції для забезпечення такого наміру", - зазначив депутат.

За словами Кендзьора, Янукович не хоче продовжувати політику свого попередника Віктора Ющенко.

"Шкода, що Віктор Федорович не уточнив, який період української влади мав би бути спадковим для нього, як для керівника держави. Можливо, мова йде про радянську владу. Бо спостерігається багато аналогій із нею в діях наших керівників. Зокрема нищення усього українського, створення умов для подальшої русифікації. Так само багато спільного і з  періодом кучмівської влади. Хоч в багатьох моментах час правління Кучми був більш українським, ніж влада у виконані Януковича", - наголосив він.

"Сьогодні наші високопосадовці збилися з логіки - заплуталися у своїх заявах та діях. Одне заперечує інше. Спостерігається якась повна розгубленість у діяльності нинішньої влади", - додав політик.

Нагадаємо, що напередодні під час візиту до Херсону прездент України Віктор Янукович заявив, що Україні потрібна спадковість влади.

Зараз ви читаєте новину «Янукович бачить своїм наступником Табачника?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути