Ексклюзиви
пʼятниця, 11 лютого 2011 13:29

На аукціоні продали останню в історії України "Славуту" (ФОТО)

Завершився аукціон, який проводили компанія "Авто-консалтинг" та "Укравто". На продаж виставили останню "Славуту", яка зійшла із конвеєру.

Це була версія із найпотужнішим у цій моделі інжекторним двигуном обсягом 1,3 л потужністю 66 к.с. Максимальна швидкість авто - 157 км/год. Машина у виконанні люкс, із тахометром і центральним замком. Колір легковика — панакота.

"Славута" стала першим і єдиним автомобілем розробленим у Незалежній Україні. Машину випустили на базі "Таврії". Її пустили у виробництво у 1999 році, коли АвтоЗАЗ співробітничав із корейською компанією "Деу".

Всього за одинадцять років серійного виробництва випустили 140614 "Славут".

"В аукціоні взяло участь більше 100 учасників. Ми очікували, що буде ажіотаж, тому однією з умов аукціону є можливість підвищення ставки лише на 10 гривень", — розповів один із його організаторів, директор компанії "Авто-консалтинг" Олег Оменицький.

Початкова ціна виставленої на аукціон "Славути" — 40490 грн. Найбільша запропонована ставка — 47020 грн.

Організатори аукціону поки не оголосили власника нової "Славути", оскільки ще не оформлений договір купівлі-продажу.

"Ми знали, що це авто викличе резонанс. Думали, що максимальна ціна, яку запропонують на аукціоні буде 44-45 тисяч гривень. Виявилося, що українці активніші, ціна сягнула 47020 гривень. Всі зрозуміли, що дешевого і 100-відсоткового українського автомобіля більше не буде" - зазначив Оменицький.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На аукціоні продали останню в історії України "Славуту" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути