Ексклюзиви
середа, 02 лютого 2011 11:38

Наталя Розинська під час вагітності не їстиме м'яса
5

Фото: Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua

Українська телеведуча Наталя Розинська сіла на дієту.

Про це вона сказала в інтерв'ю Gazeta.ua.

"70 днів маю сидіти на дієті, яка не передбачає ні майонезу, ні сиру, ні олії. Не більше 350 грам їжі за раз. Все зважую. Каву п'ю із медом. Дієту приписав дієтолог Маргарити Січкар, - зізналась вона. - Я не палю. Можу дозволити випити собі трохи коньяку або хорошого вина. Солі майже не їм. В басейн вже не ходжу, а щодня займаюся йогою. Перед тим випиваю стакан звичайної води.

Наталя вже сьомий рік як вегетаріанка. Не їсть ні м'ясних продуктів, ні молочних.

"Вже десь чотири людини під моїм впливом не їдять м'яса. Один депутат мав відкладення солей, а коли перестав їсти м'ясо і рибу - хвороба відступила", - розповіла телеведуча.

"Раніше думала про вегетаріанців, що вони на людях такі ідейні, а вночі їдять з-під подушки ковбасу. Але коли стала сама вегетаріанцем, то зрозуміла, що це не так. Навіть під час вагітності планую не їсти ні риби, ні м'яса. Голлівудські зірки, які дотримуються вегетаріанства, можуть і дитину виношувати, і м'яса не їсти", - поділилась Розинська.

Ще телеведуча планує вступати в дипломатичну академію. Зараз закінчує другу вищу юридичну освіту.

"Якщо я собі дозволяла прийти на подію в якійсь відкритій сукні, в декого склалося враження, що я несерйозна людина. В мене 12 років стажу роботи журналістом. Окрім того маю юридичну освіту і планую мати ще й дипломатичну", - наголосила вона.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Розинська під час вагітності не їстиме м'яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути