середа, 02 лютого 2011 09:00

Голі "феменки" захопили балкон в центрі Києва (ФОТО)
17

Активістки жіночого руху FEMEN регулярно оголюються на публіки. Цього разу дівчата захопили балкон будинку по вулиці Хрещатик і провело топлес-протест "Буремний балкончик", скандуючи гасла "Мій балкон - моя фортеця!", "Балкон вам на голову!", "Балкони людям!".

Таким способом FEMEN висміює плани міської влади законодавчо заборонити появу киян в спідній білизні і її сушіння на балконах, що виходять на центральні вулиці Києва.

"Ці плани нібито продиктовані міркуваннями естетики, в рамках підготовки Києва до Євро-2012. FEMEN стверджує, що цей законопроект є частиною антитерористичної параної президента Януковича. Загальновідомо, що центральні вулиці столиці є місцем проходження кортежу Президента і спецмашин офіційних делегацій. Влада, таким чином , бажає полегшити роботу снайперам з держохорони за рахунок обмеження прав приватної власності мешканців Києва", - пише організація в своєму блозі.

"У режимі "не виходити на балкон, не підходити до вікна і не розсовувати штори" вже давно перебувають мешканці житлового будинку, прилеглого до адміністрації Президента", - підкреслили активістки.

FEMEN закликає всіх свідомих киянок протестувати проти "даної маразматична ініціативи" і як можна частіше радувати киян та гостей столиці своїми "прекрасними формами на власних балкончиках".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Голі "феменки" захопили балкон в центрі Києва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути