Ексклюзиви
неділя, 23 січня 2011 14:02

На Львівщині під колесами вантажівки загинули 5 людей

На Львівщині під колесами вантажівки загинули 5 людей

Учора ввечері близько 9-ої години на об'їзній дорозі зі Львова, поблизу села Зубра Пустомитівського району, сталася автомобільна аварія. Водій легковика Skoda виконуючи обгін, порушив правила та опинився між колесами двох вантажівок.

Як повідомила начальник прес-служби ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська, серед загиблих - троє неповнолітніх.

"Страшна аварія, і як завжди через самовпевненість водіїв на дорозі", - зазначила вона.

У салоні Skoda перебувало четверо пасажирів, 20-річний та 15-річний жителі села Зубри, 14-річна та 16-річна мешканки Львова. На 551+14 м міжнародної дороги Київ-Чоп водій легковика, вирішив обігнати вантажний автомобіль "ДАФ", яким керував 40-річний житель Хмельницького. Виїхав на зустрічну смугу. Але, побачивши наближення іншої вантажівки "МАН", під керуванням 35-річного жителя села Тересва Закарпатської області, припинив обгін і надто близько наблизився до "ДАФу". Після чого вдарився об його задні колеса, а вже від удару його відкинуло на вантажівку "МАН", що рухалась навпроти.Водій легковика та всі його четверо пасажирів померли на місті. Постраждав і водій "МАНу"- у нього черепно-мозгова травма та травми живота. Наразі чоловік перебуває у лікарні у важкому стані.

"Часто їжджу цією дорогою на Бібрку. Це біля стадіону нового, який до Євро будують. Вчора повертався до Львова і бачив ту аварію. Однозначно винен водій "Шкоди", неправильно здійснював обгін. Але там і дорога складна, не освітлюється. Трасу зробили добру, машини ганяють. А от зустрічну побачити важко. Аварії стаються мало не щодня. Чув, що у водія легковика, у схожій аварії, торік брат загинув, не далеко Бібрки. Тоді теж аварія страшна була - 4 загиблих. Може що ту сім'ю переслідує?" - розказує gazeta.ua очевидець аварії, водій Степан.Від початку року на Львівщині трапилося вже 66 автомобільних аварій. У них загинули 10 людей.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині під колесами вантажівки загинули 5 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути