Ексклюзиви
неділя, 23 січня 2011 12:57

На відпочинку Ольга Сумська з донькою набрали зайві кілограми (ФОТО)
6

Фото: Фото: з особистого архіву актриси

На різдвяних канікулах актриса Ольга Сумська з чоловіком та двома доньками відпочивали у Карлових Варах, що у Чехії. Там вони значно погладшали.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла Ольга Сумська.

"Після 10 днів відпочинку стаємо на ваги — у кожного 3 зайвих кілограми. Ми з Тонею (старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна — Gazeta.ua) думаємо - "Ну нічого собі! Звідки вони взялись, на їжу не налягали". Телефоную одразу своєму лікарю. Він мене заспокоїв: через мінеральну водичку, яку ми там пили вода в організмі затримується і тіло опухає. А потім дуже швидко стає на своє місце. І правда, приїхали додому — через декілька днів зайвих кілограмів як і не було", - розказала Сумська.

Акторка розповіла, що на курорті вони з сім'єю катались на лижах й пили мінеральну воду. Також вона зазначила, що залишилась в захваті від місцевих молочних продуктів.

"Якби ви спробували, які там смачні натуральні, органічні йогурти! В Чехії я вперше зустрілась зі справжнім продуктом без ГМО, а не так, як у нас просто наклейку скрізь ліплять. В них взагалі немає шкідливих речовин! У них маленький термін зберігання, але на смак — неперевершені", - зазначила Сумська.

Вона також додала, що багато продуктів привезла й додому.

"Туди їхали з напівпорожнім багажником, а назад — ледве вмістила те, що накупила. Запаслась по-повному: гречка, макарони, пшенична каша — все, що не псується скупила. Так заставила балкон вдома, що не пройти", - додала актриса.

Зараз ви читаєте новину «На відпочинку Ольга Сумська з донькою набрали зайві кілограми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути