понеділок, 17 січня 2011 14:31

Демократичного Яценюка може націоналізувати "Наша Україна" - Карасьов

Демократичного Яценюка може націоналізувати "Наша Україна" - Карасьов

Якщо об'єднання "Фронту змін", Європейської партії України, Громадянської позиції та УРП "Собор" в єдину політсилу буде успішним, то до цього проекту може приєднатись й "Наша Україна".

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив політолог Вадим Карасьов.

Зокрема, він зазначив, що "Наша Україна" за своєю ідеологічною ознакою є партією, яка поєднує як національний, так і демократичний вектор.

"Без "Нашої України" оце поєднання національного і демократичного не може бути повноцінним. Тому що "Собор" - не дуже впливова партія. "Фронт змін", Європейська партія України та Громадянська позиція - це партії демократичного спрямування, але без відчутної національної складової. А "Наша Україна" могла б доповнити їх такою складовою", - пояснив експерт.

Нагадаємо, за деякою інформацією, керівники опозиційних парламентських партій - "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України та Українська республіканська партія (УРП) "Собор" - зайнялися складанням статуту нової партії, яку планується створити в результаті об'єднання цих чотирьох політичних сил.

Зараз ви читаєте новину «Демократичного Яценюка може націоналізувати "Наша Україна" - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути