Ексклюзиви
середа, 12 січня 2011 16:20

Верховній Раді не допоможе навіть освячення - "бютівець"

Верховній Раді не допоможе навіть освячення - "бютівець"

Народний депутат із фракції БЮТ-Батьківщина Юрій Гнаткевич після бійки у Верховній Раді 16 грудня досі почувається не дуже добре.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я почуваю себе інакше, ніж до цього. Моментами мене заносить – паморочиться голова. Мене дружина питає: "Ти що, сьогодні випив?". Я сьогодні підійшов до керівництва фракції і попросив дозволити мені менше знаходитися у сесійній залі. Я там бути не можу. У мене таке враження, що піднімається черепна коробка. Інші депутати розказують, що в них теж. Моя дружина займається езотерикою. Вона пояснює це тим, що тут енергетика і аура надзвичайно складні. Тут багато людей. Вони не приходять сюди із благими намірами. Одні хочуть когось оббрехати, посадити, обізвати, звинуватити. Іде боротьба багато років", - зазначив депутат.

Гнаткевич нагадав, що колишній спікер Арсеній Яценюк казав, що треба освятити Верховну Раду.

"Не допоможе їй освячення. Тут треба всіх попів зібрати, щоб вони святили. І то, це нічого не дасть", - наголосив він.

За словами "бютівця", після бійки до нього не підходили "регіонали", щоб вибачитися.

"Але одразу після побиття, коли мені міряли тиск, підходив Царьов. Він стояв на дистанції чотирьох метрів від мене. Мені сказали, що він хоче вибачитися. Хоча чи він вдарив – я не знаю. Наша Зоя Шишкіна почала його лаяти, що він людину довів до такого стану. Царьов, замість того, щоб нормально це сприйняти, теж почав її лаяти поганими словами", - зазначив політик.

Нагадаємо, що 16 грудня 2010 року у Верховній Раді сталася масштабна бійка в результаті якої постраждали низка народних депутатів від опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Верховній Раді не допоможе навіть освячення - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути