пʼятниця, 17 грудня 2010 08:38

"Регіонали" били опозицію за наказом Януковича?

"Регіонали" били опозицію за наказом Януковича?

Захоплення президії парламенту депутатами Партії регіонів у четвер ввечері показало справжнє звіряче обличчя команди Януковича.

Про це в ефірі "5 каналу" розповів народний депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко.

"Думаю, що в дитинстві ці депутати не казки діда Панаса на ніч слухали, а дивилися фільми на кшталт "Жахи на вулиці В'язів". Це люди, які не вміють читати, писати закони, вони мають вищу освіту, але не мають середньої", - додав він.

Гриценко впевнений, це були не просто депутати-"регіонали", а насамперед команда Януковича.

"Того самого, який був в опозиції під час кризи, коли всі втрачали робочі місця, блокував трибуну і роботу Верховної Ради два місяці. Ніхто тоді не бив Януковича по голові", - зазначив політик.

За словами народного депутата, те, що серед регіоналів, які вдерлися до президії ВР, був і Дмитро Саламатін – людина, яка вже півроку незаконно, всупереч Конституції, зберігає депутатський мандат і одночасно є головою Укрспецекспорту, - свідчить про завчасну спланованість бійки.

"Його викликали в парламент для мордобою, тобто бійка була спланованою", - вважає Гриценко.

Також, на його думку, правових наслідків подій, що трапилися у ВР не буде, адже за рішенням Януковича в наступному році Генеральна прокуратура отримає понад мільярд гривень додаткового фінансування згідно бюджету.

"Там усі будуть слухняні, покірні і вдячно цілуватимуть руки Януковичу", - впевнений Гриценко.

Він вкотре наголосив, що шанси відстоювати власні права постраждалі мають у правовій державі, однак їх немає у поліцейській державі, яку будує Янукович.

Нагадуємо, народні депутати від Партії регіонів захопили президію парламенту, яку зранку блокували депутати з фракції "БЮТ-Батьківщина". Декілька народних обранців від БЮТу потрапили до лікарні.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" били опозицію за наказом Януковича?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути