Ексклюзиви
вівторок, 30 листопада 2010 12:53

Підприємці перемогли - Янукович ветував Податковий кодекс

Підприємці перемогли - Янукович ветував Податковий кодекс

Президент України Віктор Янукович заявив, що застосував вето до Податкового кодексу, прийнятому раніше Верховною Радою України.

"Сьогодні я заветував Податковий кодекс", - сказав глава держави у вівторок на нараді з економічним блоком уряду і Адміністрацією президента в аеропорту "Бориспіль" перед вильотом в Астану на саміт ОБСЄ.

Янукович зазначив, що уряд створив робочу групу з відпрацювання Податкового кодексу та зміни до документа можуть бути направлені в парламент вже в четвер.

"Сьогодні урядом створена робоча група, до якої входять представники президента, малого і середнього бізнесу. Сьогодні-завтра група напрацює зміни до Податкового кодексу, які я розгляну в четвер. Якщо вони будуть відповідати тим вимогам, які стоять перед Податковим кодексом, я їх підпишу і направлю до парламенту", - сказав президент.

Янукович висловив надію на те, що вдасться створити Податковий кодекс, який буде відповідати меті модернізації економіки країни та виведенню її з тіні. За словами глави держави, також буде створений прозорий механізм накопичення ресурсів до державного бюджету і мотивація для зростання економіки, підтримка вітчизняного товаровиробника.

Президент сьогодні вирушає до Астани на саміт ОБСЄ і завтра пізно ввечері повертається до Києва.

Як відомо, частина підприємців на Майдані Незалежності вимагала накладення вето на Податковий кодекс, інша частина виступала ще за відставку уряду і розпуск Верховної Ради.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Підприємці перемогли - Янукович ветував Податковий кодекс ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути