Ексклюзиви
вівторок, 30 листопада 2010 11:07

Донька української медсестри Каддафі розповіла про стосунки між ними (ФОТО)

Донька української медсестри Каддафі розповіла про стосунки між ними (ФОТО)

Дочка Галини Колотницької, без якої, згідно з даними WikiLeaks, "не може обходитися" Муаммар Каддафі, в інтерв'ю Сегодня категорично спростувала інформацію про те, що її мати є коханкою лідера Лівії.

Як повідомляє WikiLeaks, Галина Колотницька народилася в Броварах, і Каддафі не може обійтися без українки в жодній поїздці. Водночас, 20-річна дочка Колотницької Тетяна категорично спростувала інформацію про те, що її мати є коханкою Каддафі.

"Моя мама - коханка Каддафі? Це маячня! Вона ніколи мені про це не говорила. Вона мені зателефонувала сьогодні, каже, що теж в шоці від цих чуток, не розуміє, звідки взялася ця крамола. Місця собі не знаходить, як і я!", - повідомила дочка медсестри.

За її словами, мама "просто працює у Каддафі медсестрою", на життя їй вистачає. Тетяна повідомила, що навчається в Київському національному університеті імені Шевченка на факультеті філології, вивчає арабську мову.

"Мама поїхала до Лівії дев'ять років тому. У Києві одне агентство набирало медиків за кордон, у тому числі і до Лівії. У нас були фінансові проблеми, і мама вирішила їхати", - розповіла газеті Тетяна Колотницька.

За її словами, мама вчилася в Казахстані. "Поїхала туди після 8 класів української школи, після аварії на ЧАЕС, тоді дітей прагнули подалі від Києва відвезти. У Казахстані мама закінчила медучилище, познайомилася з майбутнім чоловіком, народила мене. Батько недавно загинув. У Києві, перед тим як поїхати до Лівії, мама працювала у військовому госпіталі. Спочатку медсестрою, потім старшою медсестрою", - зазначила дочка.

У Лівії Галина спочатку працювала в госпіталі, а потім пішла на службу до Каддафі.

"Як це сталося, не знаю. Але у нього працюють й інші українки медсестрами. Мама не головна, а одна з них. Він чомусь не довіряє цю справу лівійкам", - каже донька української медсестри, котра стала відомою завдяки WikiLeaks.

"Служба у мами складна, іноді доводиться працювати цілу добу. Іноді вона вдома - а їй телефонують, кажуть, що через 5 хвилин виїзд. Він дуже часто їздить у відрядження, а мати завжди з ним, але в складі інших медиків. До речі, своє оточення в наметі жити він не змушує. Сам у наметі, а почет - в хороших готелях, якщо є можливість - в президентських номерах", - розповіла Тетяна.

Крім того, вона розповіла про те, що Каддафі любить на місяць-два виїхати жити в пустелю. "Він же бедуїн, а тому дуже любить пустелю. Часто їздить туди відпочивати і бере свій почет із собою. А моя мати - наближена до нього людина, вона спілкується з ним особисто. І ось вони ставлять в пустелі намети і живуть там місяць-два . А в таких умовах, за такої спеки працювати важко. Про Каддафі мати відгукується добре. Каже - людина добра, але може бути суворою, коли потрібно", - додала дочка медсестри.

За словами Тетяни, Каддафі її маму дуже цінує як медика: "Під час одного з останніх ділових візитів до України він зустрічався з моєю бабусею (мамою Галини). Подякував їй за таку гарну медсестру як моя мама. Подарував наручний годинник. Не золотий, звичайний, але з фото Каддафі на циферблаті", - зазначила вона.

Нагадаємо, сайт WikiLeaks розпочав публікацію листування американських посольств з Держдепартаментом США. Лідер Лівії Муаммар Каддафі, згідно WikiLeaks, дуже довіряє і не може обходитися без української медсестри Галини Колотницької.

"Деякі джерела посольства стверджують, що Каддафі і 38-річна Колотницька перебувають у романтичних стосунках. Він (Каддафі - ред.) не коментував ці чутки, але український дипломат нещодавно підтвердив, що українські медсестри скрізь подорожують з лідером", - доповів співробітник посольства США в Лівії.

Зараз ви читаєте новину «Донька української медсестри Каддафі розповіла про стосунки між ними (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути