субота, 27 листопада 2010 13:40

Після Януковича і Азарова Майдан помили з милом (ФОТО)
11

Після вшанування пам'яті жертв Голодомору Президент Віктор Янукович та голова уряду Микола Азаров без попередження заїхали у наметове містечко підприємців "місто Волі" на Майдані Незалежності.

У супроводі близько десяти охоронців перші особи держави зайшли до одного з наметів. До них приєдналися кілька представників підприємців.

Янукович доручив Азарову вислухати підприємців, взяти у них список вимог та претензій до Податкового кодексу і по кожній прийняти рішення.

Після цього Янукович поїхав,а Азаров зайшов до іншого намету та близько 40 хвилин говорив із підприємцями.

Після завершення візиту Януковича і Азарова на Майдан один із координаторів акції заявив у гучномовець: "А тепер помийте руки і викиньте з вух все, що ви чули".

Про це повідомив прес-секретар Харківської облорганізації профспілки підприємців Сергій Фісун. За його словами, "люди дуже сумніваються, що переговори пройдуть з тими людьми, які дійсно представляють їх інтереси".

Фісун наголосив, що Янукович в різкій формі відмовився говорити про політику і заявив, що у всьому "винна бюрократія".

"Обіцянки Януковича про те, що він можливо заветує цей закон мають половинчастий характер, тільки переформатування влади, яка прийняла цей антинародний кодекс є дієвим заходом", - вважають активісти.

У свою чергу головний координатор акції протесту проти Податкового кодексу Олександр Данилюк заявив, що влада боїться соціального вибуху і не хоче виглядати не в кращому світлі перед партнерами країн Західної Європи.

Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Після Януковича і Азарова Майдан помили з милом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути