Ексклюзиви
субота, 27 листопада 2010 12:04

Український шоу-бізнес мене смішить — Джанго

Український шоу-бізнес мене смішить — Джанго

Український шоу-бізнес знаходиться на дуже низькому рівні. Про це у коментарі Gazeta.ua заявив рок-співак Джанго.

"Українські зірки — це першокурсники, які раптом вирішили, що вони — професура. Ми  граємось в шоу-бізнес, а музику писати не навчились. От що робить Поплавок (Михайло Повплавський. - Gazeta.ua ) — пише пісеньку, яка сподобається трактористу Васі. Вона популярна, її крутять по радіо і більше нічого треба. Коли дивлюсь на цей дурнуватий цирк, парк розваг під назвою "український шоу-бізнес" дійсно стає смішно", - сказав співак.

Також він зазначив, що в Україні немає справжнього символу нації.

"У нас культивуються варенички, курочки, пиріжечки, поїсти щоб було завжди. Ну не може пляшка горілки і цибулина бути символом нації! Різниця між попсою і якісною музикою в тому, що попса працює за принципом "чого забажаєте", а хороші пісні підносять і вчать добру", - зазначив Джанго.

Співак розказав, що не веде світське життя.

"Не ходжу на тусівки. Мене не так сильно цікавить матеріальний світ, як цікавить тих людей, які ведуть світське життя. Мені дуже важко знайти з ними спільну мову. Але це не означає, що я їм веселку. Мене гроші просто не цікавлять. Ставлюсь до них, як до способу обміну речами, які мені потрібні. Я хочу жити у центрі міста, а це коштує хороших грошей і їх треба заробити", - сказав співак.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Український шоу-бізнес мене смішить — Джанго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути