пʼятниця, 26 листопада 2010 15:31

"Персоналізована" хірургія катаракти у клініці "ВІЗЕКС" – інновація в офтальмології

При катаракті погіршення зорових функцій відбувається внаслідок помутніння природного кришталика органа зору. І лише заміна його на штучний може повернути людині повноцінний зір. Водночас виникає питання: який штучний кришталик обрати для імплантації, адже кожна модель кришталика має свої особливості?

В офтальмологічній клініці "ВІЗЕКС"  вперше в Україні  реалізована технологія персоналізованої хірургії катаракти, яка дає змогу, окрім стандартної процедури вибору і розрахунку оптичної сили "штучного кришталика", оцінити зображення, яке ним передається, враховуючи особливості оптичної сумісності (аберацій) певної моделі і рогівки пацієнта. "Такий комплексний підхід, — розповідає головний лікар клініки "ВІЗЕКС", член Європейського та Американського товариств катарактальних і рефракційних хірургів Андрій Ґудзь, — дозволяє забезпечити оптимальний зоровий комфорт для пацієнта як при яскравому, так і при денному та сутінковому освітленні і зробив можливим здійснити справжню "індивідуальну" корекцію зору пацієнта з катарактою, що є унікальним для України і країн колишньої СНД".

У клініці "ВІЗЕКС" вперше забезпечено можливість продемонструвати пацієнтові ще до операції його очікуваний зір, залежно від моделі "штучних кришталиків", і в такий спосіб допомогти обрати оптимальне рішення для кожного, в кого є проблеми, спричинені катарактою.

м. Львів, вул. Наукова, 96б,

тел. 0(32) 244 70 70, 0(50) 804 70 70

www.vizex.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Персоналізована" хірургія катаракти у клініці "ВІЗЕКС" – інновація в офтальмології». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути