середа, 03 листопада 2010 18:04

Молодий восьминіг зайняв місце Пауля

Молодий восьминіг зайняв місце Пауля
Наступника знаменитого восьминога-провісника Пауля з Німеччини в середу переселили в акваріум, де його тепер можуть бачити відвідувачі океанаріуму Sea Life в Оберхаузені, повідомляє агентство DPA.

П'ятимісячного восьминога, якого теж звуть Пауль, посадив в акваріум один з доглядачів океанаріуму. Поки Пауль-молодший зовсім невеликий: його розмір - всього 30 сантиметрів. Восьминіг відразу після переселення вибрався з глиняного посуду і почав оглядати нове місце проживання.

Пауль-молодший прибув до Німеччини з французького міста Монпельє. Зараз він вже акліматизувався і може "спілкуватися" з відвідувачами.

"Це можливо, але поки не гарантовано, що наш молодий восьминіг буде передбачати ігри чемпіонату Європи з футболу через два роки", - сказала представник океанаріуму, яку цитує видання Bild. Може у нього зовсім інші таланти, припустила вона.

Пауль-старший помер минулого тижня. Він передбачав результати футбольних матчів за участю Німеччини, у тому числі на чемпіонаті світу 2010 року, і жодного разу не помилився. Крім того, Пауль правильно передбачив результат фіналу чемпіонату, назвавши переможцем Іспанію.

Він став настільки популярним, що в Іспанії на його честь вирішили назвати вулицю, а співробітники океанаріуму створять в Оберхаузені меморіал імені Пауля.
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Молодий восьминіг зайняв місце Пауля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути