Ексклюзиви
неділя, 17 жовтня 2010 10:43

Бріггс вистояв проти Кличка всі 12 раундів (ВІДЕО)

Бріггс вистояв проти Кличка всі 12 раундів (ВІДЕО)
Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко захистив свій титул в бою з американцем Шенноном Бріггсом. Поєдинок відбувся у німецькому Гамбурзі на арені "О2 World".

Кличко не став проводити розвідку боєм і вже в першому раунді дістав Бріггса двома ударами справа і найсильнішим прямим. Далі Віталій дуже впевнено працював двійками, і суперник кілька разів пропустив удари в голову. У третьому раунді американцеві вдалася перша небезпечна атака, і він дістав Кличка лівим боковим.

Обіцянки Бріггса перед боєм нокаутувати свого суперника в перших раундах зазнали краху, і з кожним раундом він пропускав все більше лівих джебів, а всі його розмашисті удари в основному йшли в повітря.

Ближче до середини бою Кличко остаточно пристрілявся і практично всі його удари досягали мети. Бріггс відповідав ударами по корпусу, але після кожного такого випаду отримував у відповідь 3-4 удари в голову.

У сьомому раунді Бріггс виглядав вже стомленим, і, здавалося, ось-ось впаде під градом ударів Кличка, але від нокауту американця врятував гонг. У наступних раундах Шеннон продовжив демонструвати чудеса стійкості, пропускаючи практично все, що летіло в його голову.

Несподівано для багатьох Бріггс дотягнув до чемпіонських раундів, хоча бій вже більше скидався на побиття. Кличко продовжував засипати суперника ударами, той вже навіть рук підняти не міг, але продовжував стояти на ногах.

На 12-й раунд Кличко вийшов з твердим наміром все ж нокаутувати свого суперника, але Бріггс вистояв, ставши всього третім боксером, якому вдалося провести повний поєдинок з нашим чемпіоном. За підсумками бою Кличко переміг одноголосним рішенням суддів.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Бріггс вистояв проти Кличка всі 12 раундів (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути