пʼятниця, 15 жовтня 2010 15:48

Чоловік пірнув у дірку громадського туалету за телефоном

Чоловік пірнув у дірку громадського туалету за телефоном
15 жовтня в Кременчуці на провулку Галуземову 50-річний працівник товариства "Драйвер" провалився у туалет. Чоловік намагався дістати мобільний телефон, котрий вислизнув у дірку.

"Це звичайний громадський туалет. Без унітазів, з дірками в бетонній підлозі. Чоловік зайшов до туалету та одночасно розмовляв по телефону. Коли телефон упав в дірку, хотів дотягтися та самотужки його дістати. Через це сам провалився. Не можу навіть уявити, як він в ту дірку проліз", - розповів керівник Кременчуцької спеціалізованої воєнізованої аварійно-рятувальної частини Валентин Шафорост.

Рятувальник говорить, чоловік занурився в лайно вище пояса. Відразу почав гукати на допомогу. Почула його жінка біля контрольно-пропускного пункту підприємства. Покликала чоловіків, котрі почали сходитися на роботу.

"Кинули йому кілька дошок і він на них тримався, - згадує Валентин Петрович. - Пробували закинути мотузку та витягти його та чоловік у отвір не пролазив. Тоді викликали рятувальників".

Рятувальники були на місці за 5 хвилин. Загалом, чоловіку довелося пробути в туалеті трохи більше півгодини.

"Розбили підлогу перфоратором. Кинули йому мотузку і так витягли, - веде далі. - Коли підняли, я перше запитав, чи дістав телефона. Він радий сказав, що знайшов. Розповів, що в телефоні багато важливих контактів, котрі не міг втратити. Відразу пішов митися".

Валентин Шафорост пригадує, кілька років тому також з громадського туалету його працівникам довелося діставати 20-річну дівчину. Її оголеною кинули до туалету, глибиною 5-6 метрів.

"Дівчина була трохи нетвереза. Не знаю, що там сталося, але ми її дістали живою, - переказує чоловік. - Була пізня осінь, хіба переохолодилася".

Нещодавно, рятувальникам довелося діставати чоловіка, котрий застряг за унітазом. У пенсіонера стався інсульт, він втратив свідомість та впав за унітаз. Три дні там лежав. На четвертий сусіди сполошилися, зайшли до квартири та викликали рятувальників. У лікарні чоловік помер. Схожий випадок був рік тому, але чоловік залишився живий.

"На провулку Молодіжному інвалід другої групи, пенсіонер сідав на туалет та необачно сів на вентиль і він увійшов йому в задній отвір, - пригадує рятувальник. - Зняти його не змогли. Довелося перекривати стояк, відрізати трубу і так везти дідуся до лікарні".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чоловік пірнув у дірку громадського туалету за телефоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути